Фантастичний сніданок у Львові

Сніданок є найголовнішим прийомом їжі за день. Тому в якому б місті чи країні Ви б не перебували, Вам завжди запропонують безліч варіацій сніданків. Більшість туристів, а тим паче місцевих мешканців, віддають перевагу тим стравам, що передають особливості регіону.

Традиційні сніданки світу

За основу туристичні мекки у всьому світі беруть 4 різновиди сніданків:

  1. Європейсько-континентальний. Свіжа випічка тут присутня у вигляді листового тіста, хлібобулочних виробів.
  2. Англійський. До зокрема нього входять тости та булочки.
  3. Американський. Страви із зернових подаються у вигляді пластівців.
  4. Кантонський – дімсам. Китайські закуски під особливий вид чаю.

Останні декілька десятиліть в моду увійшло веганство, що також відобразилось у подачі сніданку в закладах харчування і манері прийому їжі в цілому. Хлібобулочні вироби в такому сніданку виробляють із борошна грубого помелу.

Тож в більшості випадків, випічка присутня у кожному із варіантів сніданків по всьому світі. Адже саме насищення організму зранку дає йому сили, позитивно впливає на метаболічні процеси. Ситний сніданок без хлібобулочних виробів навряд чи буде повноцінним і в Україні, адже традиційно й в нашій країні склалося особливе ставлення до цих продуктів.

Чим особливий сніданок у Львові?

Львів безперечно є осередком української культури, різнобарвним і чарівним містом. Тисячі туристів відвідують його кожного сезону і завжди прагнуть повернутися, щоб збагнути цей неповторний історичний колорит. Особливість міста в тому, що львів’яни, зберігаючи тисячолітні традиції, залишаються відкритими світу.

Так, поєднання традицій різних країн відобразилося і в тому, чим снідають львів’яни та гості міста. Класичні для ранку напої – кава та чай, а також соки є невід’ємною частиною сніданку. Деякі додають до раціону ті ж американські пластівці, інші віддають перевагу англійським манерам із кашами. Яйця для посиленого сніданку додають не так часто, а ось мед, варення та інші солодощі досить доречні.

Однак отримати певну кількість калорій, що потребує організм для бадьорості і натхнення на цілий день допомагає саме смачна та корисна випічка. А якщо вона ще й має красивий зовнішній вигляд, то сніданок стає не лише корисним та смачним, а й таким, що піднімає настрій, даруючи позитивні емоції. Отож, чим снідають у Львові мешканці та гості міста, залежить від смаків, та деякі загальні уподобання поєднують людей в ранковий час при виборі страв.

Де смачний сніданок у Львові?

Шукаючи нових вражень від смачної їжі, завітайте на вул. Кульпарківська 226а, ТРЦ Вікторія Гарденс, де розташована сучасна пекарня із особливим меню. У ньому кожен знайде саме ті смаки, які йому до вподоби та спробує незвичайні поєднання, знайомлячись із кулінарними новинками.

Особливу популярність отримали:

  1. Набори донатсів із різними смаками. Акуратно упаковані, чарівні на вигляд пончики із різноманітними смаками в кількості від 6 шт. стануть чудовим доповненням сніданку, дозволяючи не лише самостійно насолодитися чудовим ранком в прекрасному місті, а й поділитися з близькими цими оригінальними смаколиками.
  2. Пончики з начинкою та без неї. Ферреро, Рафаелло, Орео та Снікерс – назви, знайомі кожному. Але заслуговують уваги й лимонні, вишневі, бананові, з чорною смородиною, лісовими горіхами та горіховим праліне. У формі єдинорога пончик буде цікавий дітям, а легкі повітряні зефірки зроблять смак пухкого донатсу без начинки неповторним.
  3. Міні-донатси. Реалізуються як в наборах, так і по одному. Це приємний сюрприз для дівчат, що постійно прагнуть досконалої фігури, а також така форма підійде для тих, хто бажає познайомитися із усіма можливими смаками без зайвих витрат.
  4. Оригінальні донатси із їстівними картинками. Зізнатися в коханні, поздоровити із днем народження та вразити оригінальністю сніданку із такими пончиками буде доречно.

Попит на цю продукцію, що прийшов до нас із Америки, зумовлений смаковими якостями та схожістю з традиційними для наших країв смаколиками.

Колектив пекарні – справжні майстрині, що ставляться до своєї роботи, як до творчості. Тому, кожен донатс увібрав в себе тепло й турботу, даруючи позитивні емоції споживачам.

Особливу увагу приділяють в першу чергу якості інгредієнтів. Для виготовлення дріжджового тіста використовують борошно лише вищого гатунку. Для начинки та глазурі застосовують лише сертифіковані корисні інгредієнти. Вся продукція має відповідні дозволи, а кухня є сучасною кулінарною майстернею, яку підтримують в ідеальному стані.

Тож, вирішуючи куди піти на сніданок у Львові, доцільно звернути увагу саме на пекарню Donuts Bar.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *